pulson
Forum Guardia.pl Strona Główna

Ogłoszenie 
ANKIETA

Poprzedni temat «» Następny temat
dziweczyny w GI
Autor Wiadomość
#Szybki 

Wysłany: 2009-08-02, 12:08   

Aramil napisał/a:
PS Policjantka potem sie zwolniła:P

Slaba psychika ? :shock:

~Aramil 

Wysłany: 2009-08-02, 12:11   

ale takich jest duzo pracuje z kumplami ktory byli w policji zeby duzo niepisac i nieobrazac wiekszosc traktue to jako powazna zabawe

`Paweł Pajorski

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2009-08-02, 12:31   

Ja miałem dziwczyny na GI, jeździły też w konwojach. W osobistej to skład stały, obowiązkowy.

~Aramil 

Wysłany: 2009-08-02, 12:36   

wiesz zawsze sa wyjatki od reguły.

`Paweł Pajorski

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2009-08-02, 12:50   

Ale, żeby aż tyle w jednej firmie ?

~Aramil 

Wysłany: 2009-08-02, 12:55   

niewiem jak u ciebie jest. roznie to bywa

`Paweł Pajorski

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2009-08-02, 12:58   

98 % kobiet pracujących w firmie pracowało w GI, konwojówce, osobistej.

~Thunder 

Wysłany: 2009-08-04, 17:14   

Osobiście znam kilka kobiet które s wytrzymalsze psychicznie od wielu mężczyzn.

~Kama 

Wysłany: 2010-01-10, 15:33   

[ Dodano: 2010-01-10, 15:34 ]
Paweł Pajorski napisał/a:
A ja miałem W GI fajną dziewczynę. 1 dan aiki jutsu. Cienko piszczeli Ci, którzy na nia trafili. :lol:

Dziękuję mojemu byłemu Szefowi za komplement miło, że mnie jeszcze pamięta:)

~krystyna2707 

Wysłany: 2010-01-10, 16:49   

Witam
Właśnie przeczytałam sobie ten temat wsprawie dziewczyn GI
Naleze do jednych z nich pracuje na GI i konwojówce w Zabrzu . :oops:
jestem traktowana tak jak moi koledzy z pracy niemam zadnych przywilejów
Biorę udział w zabezpieczeniu meczów piłkarskich i jestem w żółwiu takze mam nadzieje ze jest wiecej takich jak ja .
:)

~Kama 

Wysłany: 2010-01-10, 18:28   

No powiem Ci Krystyno, że nie wiele. To raczej rzadki widok też kiedyś pracowałam w GI notabene w mojej miejscowości byłam jedną z pierwszych kobiet jeżdżących z bronią ostrą. I masz racje nie ma ulg... zresztą nie można sobie na nie pozwolić. Mężczyźni mają mnóstwo uprzedzeń. Jak dowodziłam żółwiami stałam na czele...i nigdy się nie cofnęłam...Jak interwencja to interwencja...zresztą w rękawicach, kasku i kominiarce nie było widać, że jestem kobietą... A mecze u was też są ciekawe bywało się niekiedy w pracy...No potrafili rozebrać trybunę na części...U nas też bywało... Podstawa to dobra ekipa. Ja wspominam moich współpracowników miło Panowie jeszcze raz dziękuję miło mi się z Wami pracowało... A bywało gorąco...np mecz z Arką Gdynia....albo z Hutnikiem... Tak trzymaj i uważaj na siebie szczęścia kiedyś może zabraknąć...

#Gosia 
#moderacja

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 2010-01-11, 16:52   

Ot i uwieńczenie tematu "Dziewczyny w GI". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

~sebabiegan 

Wysłany: 2010-08-03, 18:39   

Dlaczego by nie. ładna dziewczyna w moim samochodzie do tego komunikatywna. Nocka zleciała by piorunem :mrgreen: A tak na poważnie. Obecnie w Policji tytułem walki z szowinizmem zatrudniane są kobiety do patroli. Tam się nie sprawdzają. może w naszym środowisku są nieco lepsze i twardsze. Stałem niegdyś na bramce z kobietą ona była tam celem obszukiwania kobiet to oczywiste. W zadymach czynnie nie uczestniczyła. Ale reasumując myślę, że GI kobietka by się nie sprawdziła. Dośc powiedzieć, że zatracała by swoją kobiecośc to jeszcze fizycznie myślę, że nie poradziła by sobie w konfrontacji z naćpanym psycholem.

~old father 
status - wyróżniony ;)

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2010-08-03, 21:36   

... i sprawdzają się, fizycznie także. Poza tym w takiej załodze pracuje się dużo przyjemniej niż z wiecznie drzemiącym załogantem. ::34::

#Dorota
#vip

Wysłany: 2010-08-03, 21:41   

Dziewczyny są bardzo obowiązkowe. Zatrudniałam dziewczyny i nigdy nie zdarzyło się, by sobie coś chlapnęły. Z facetami jest różnie. Poza tym bywało, że z agresorami radziły sobie znacznie lepiej od facetów. Były po prostu nieprzewidywalne i pyskate. Ale generalnie dziewczyn mi szkoda do takiej roboty.

~sebabiegan 

Wysłany: 2010-08-04, 00:21   

Kochana Pani Dorotko ja także widziałem kobiety w konwojach, ale one raczej nie przypominały kobiet w sensie stricte :mrgreen: Były to kobiety o wzroscie 175-180cm i kilkunastokrotnej nadwadze. Mi osobiście na myśl "KOBIETA" przychodzi drobna, szczupła istotka z pomalowanymi paznokciami, odznaczającymi sie stringami i do tego z bufetem stojącym na sztorc. Wiem, że to szowinistyczne dlatego z góry przepraszam. Kobieta musi być kobieca a ta praca w pewnym sensie pozbawia ich tej kobiecości :!: :mrgreen:

~Artur Tarlach 
Glutek

Wysłany: 2010-08-04, 08:58   

Tak jak kolega sebabiegan podkreślał,są kobiety które się nadają lepiej co od niektórych facetów osobiście znam takie u mnie w sekcji KM jest czternastolatka która jest już na poziomie P3 i niejeden początkujący starszy o kilkanaście lat i dwu,trzykrotnie większy przekonał się o tym boleśnie,że sama siła fizyczna i sylwetka atlety to za mało :lol:
Zawsze takie dziewczyny to wyjątki reguły,nie chciał bym na co dzień widzieć swojej kobiety w spodniach BDU i z poobijaną twarzą latającą na co dzień z chłopakami na zajęciach z ATaktycki itp.
Osobiście uważam że w obecnych czasach kobiety zagubiły swoją kobiecość,ale i tak nie chciał bym jeździć anie w GI anie w konwojach z nimi i tak samo z większościom pseudo ochroniarzami szczególnie z tymi co mają praktykę zdobytą w szeregach policji

#Dorota
#vip

Wysłany: 2010-08-04, 09:16   

No i pięknie moi Panowie. Ja również jestem za kobiecością. Niestety prawdziwego wdzięku i elegancji coraz mniej. Kobieta i muzyka powinny łagodzić obyczaje. Zbyt wiele wokół jest babo-chłopów. Uważam także, że w naszej branży dzisiaj jest mało miejsca dla prawdziwych kobiet. Powodem są marne warunki pracy i płacy. Ale gdyby ucywilizować klientów i właścicieli firm to znam wiele miejsc, w których dziewczyny sprawdzają się super. Cieszę się, że podobnie myślimy. W końcu spojrzenie mamy "koedukacyjne i na dodatek branżowe". (Specjalne podziękowania za kochaną Dorotkę, bo tak miło dawno nie było).
Serdeczne pozdrowienia

`Paweł Pajorski

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2010-08-04, 11:42   

To ze kobieta przy wzroście 175 cm, waząca ok 67 kg ma pomalowane paznokcie nie przesądza o tym, że nie da rady walnąc 130 kg chłopa o wzroście ok 190 cm w mordę

~sebabiegan 

Wysłany: 2010-08-04, 11:51   

Cytat:
wzroście 175 cm, waząca ok 67 kg
Cytat:

Toż to wymiary modelek :mrgreen:

`Paweł Pajorski

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2010-08-04, 12:14   

A ciekaw, że daja sobie radę w GI

~sebabiegan 

Wysłany: 2010-08-04, 13:44   

Jeżeli mamy na myśli babo-chłopa to i może da radę, ale co do kobietki to nie sądzę ażeby poradziła sobie w GI. Macie na wzór obecną POLICJĘ. Dośc, że prawie same fistaszki dla których słowo siłownia to temat tabu, to jeszcze kobietki o wzroście 155cm i zgrabnych tyłeczkach itp. Zatrzymuje Ciebie taka laseczka jedyna myśl jaka przychodzi Ci do głowy to taka, aby wytargać od niej numer telefonu :mrgreen: A nie patrzysz na nią jak na bądź co bądź funkcjonariusza publicznego.

`Paweł Pajorski

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2010-08-04, 14:01   

No to jesteś w błędzie. U mnie dziewczynę na GI zaatakował facet młotkiem. Skończyło sie to dla niego hospitalizacją. Potem nawet pozwał ją do sądu o brutalność. Przegrał sprawę z kretesem. :lol:

sebabiegan napisał/a:
prawie same fistaszki dla których słowo siłownia to temat tabu

Siłownia nie jest nawet 1/4 podstawy sukcesu. :lol:

~sebabiegan 

Wysłany: 2010-08-04, 14:13   

Zgadzam się, że siłownia nie gwarantuje 100 procentowego sukcesu. Wiedza, umysł i wyszkolenie.

#Gosia 
#moderacja

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 2010-08-04, 20:31   

:lol: dobre...

Nie mam ani 1,8 m wzrostu ani nie potrzebuję wagi towarowej :lol: a na konwojach jeździłam i nikt nie narzekał. Czasami trzeba było dźwignąć nielekki woreczek( niejeden ) ale nie był on cięższy od tego co na co dzień przeciętna normalna kobieta nosi. Praca niezbyt komfortowa ale do wszystkiego można się przyzwyczaić. I jakoś nie przeszkadzało i nadal nie przeszkadza mi to być normalną kobietą.

A co do stringów sebabiegan, to sam sobie załóż tylko pilnuj żeby gdzieś nie zahaczyć o sznureczek bo sobie worek rozprujesz.

Odpowiedz do tematu