Witam,
Niedawno zrobilem licencje II stopnia i zaczalem rozgladac sie za praca konwojenta, znalazlem oferte w G4S (dawny Falc), orientuje sie moze ktos jakie sa tam warunki pracy ? Jakies opinie na temat firmy ?
No i mam jeszcze jedno pytanko bardziej ogolne - jestem osoba bez doswiadczednia w konwojowaniu, wiec jesli zatrudniam sie w firmie na stanowisko konwojenta, to w ustalonych godzinach pracy robie caly czas konwoje, czy moga mnie np wrzucic na jakis obiekt do ochrony jesli brakuje ludzi ? Czy wogle jest taka opcja ?
~Aramil
Wysłany: 2009-08-20, 07:51
a co do pracy na roznych stanowiskach to roznie bywa ale raczej jak dostaniesz etat i na umowie stanowisko konwojent to bez twojej wiedzy nigdzie cie niewsadza
jak dostaniesz etat i na umowie stanowisko konwojent to bez twojej wiedzy nigdzie cie niewsadza
Zgadam się.zazwyczaj na konwojach pracują ludzie albo z wyniesionym doświadczeniem pracy konwojenta z innej firmy albo ktoś kto w firmie przepracował na innym stanowisku kilka lat.Ale możesz próbować może w tej firmie panują inne zwyczaje.Aha i zapytaj się czy auta są klimatyzowane i to nie żart bo ostatnio widziałem jak jechali w moim mieście z uchylonymi drzwiami bo właśnie nie mieli klimy
Wsadzą wsadzą bo za grosze już tylko debile pracują hahaha i będziesz jeżdził zdezelowanymi wrakami nawet ledwie nie przystosowanymi za psie pieniądze za przysłowiową michę i będziesz dumnym PO będziesz miał klamkę i badania co trzy lata
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum