Ja tam nie wiem jak to jest rozwiązane, mamy obiekty z powiadomieniem GPRS i z radiowym, w nowy rok działało wszystko bez przeszkód, bo GI jeździła i się pociła
_________________ pozdrawiam,
Łukasz
Giżycko, Mazury
"Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości."
Terry Pratchett
Jak sie jest wiernym klientem od 15 lat to można coś uszczknąć. Wiele rzeczy mozna było załatwiać na początku w ramach promocji wiązanych itp. Dużo też da się zrobić na zasadzie barteru.
_________________ Decet cariorem esse patria nobis quam nosmet ipsos - Przystoi, aby Ojczyzna droższa nam była niż my sami sobie.
Dzwoni klient i krzyczy, że nie można zazbroić alarmu, pytam go co świeci odpowiada, że usterka (CA5 Satel), każę przytrzymać 7, odpowiada, że nic się nie zapala, jeszcze raz 7 i stwierdza, że pali się 5. Czyli usterka polegająca na braku komunikacji ze stacją. Nic zabieram manele i jadę.
Sprawdzam linię ok, restartuję system i widzę, że dialer nie może nawiązać połączenia. Siedzę i główkuję, w między czasie padł mi telefon komórkowy. Postanowiłem zadzwonić na stację monitorowania z ich telefonu i co słyszę? Połączenia wychodzące zostały zablokowane :/
Pozostały patrole grupy co 30 minut przez całą noc (Stacja Paliw).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum