pulson
Forum Guardia.pl Strona Główna

Ogłoszenie 
ANKIETA

Poprzedni temat «» Następny temat
Manifestacja Pracowników Ochrony
Autor Wiadomość
~andyx 

Wysłany: 2008-02-08, 18:36   

Ach co za skromno?? ,pan jako ikona ochrony spocznie na Wawelu .A ja nieszcz?sny tylko o jakim? malutkim pomniczku na plantach przepraszam pana panie P Pajorski za t? gaf?.

~darsment

Wysłany: 2008-02-08, 19:42   

Niektóre posty takie ciekawe i na temat heh. A mo?e tak jeszcze medialnie uderzy? np.: p. El?bieta Jaworowicz, Uwaga, Superwizjer, a nie tylko wzmianka o buncie ch?opaków z SS w lokalnej telewizji.

~andyx 

Wysłany: 2008-02-08, 19:47   

A dlaczego nie kolego " darsment" a dlaczego nie?

~Sabre 

Wysłany: 2008-02-08, 21:10   

To ze nie ma obiektow idealnych to wiadomo tyle ze sa to rozmaite braki. W jednym brakuje srodkow przymusu w innym wartowni. Pewna kwestia jest tez polityka wlasciciela obiektu. Czesto krotkowzroczna nie ma srodkow bo np. nie byly nigdy potrzebne po niewydawanie srodkow bo "uzbrojona" ochrona zle wplywa na atmosfere pracy w firmie.(autentyk nowym przelozonym szefa ochrony u kolegi zostal jakis pacjent od PR) Jesli pracodawca traktuje sprawy powaznie i dociera do niego ze lepiej jest wylozyc troche wiecej a potem miec spokoj jest to zupelnie inna sprawa niz kiedy ochrona jest zeby byla. Zwykle reflektory z czujnikiem ruchu moga odstraszyc zlodzieja a raczej nie spowoduja kosmicznego wzrostu zurzycia pradu w zakladzie. Nie mowiac juz o dodaniu do tego zrobionego z glowa monitoringu. Tak samo utrzymanie przynajmniej minimalnego poziomu kontroli. Kiedy czlowiekowi oczy sie same zaczynaja zamykac o 3 nad ranem swiadomosc ze nawet o tej porze moze wpasc ktos z zarzadu i dziabnac ci premie za spanie dziala lepiej od kawy.

#wpr

Wysłany: 2008-02-08, 21:14   

andyx napisał/a:
Ach co za skromno?? ,pan jako ikona ochrony spocznie na Wawelu .A ja nieszcz?sny tylko o jakim? malutkim pomniczku na plantach przepraszam pana panie P Pajorski za t? gaf?.

we?cie sobie na PW wygarnijcie bo nawet mnie juz to wnerwia a niesptykanie spokojny jestem, prosz? nie odpowiada? - wyje?d?am na narty, ca?y tydzie? - a co sta? mnie jako PO. Moja firma zawsze i o czasie p?aci mi wynagrodzenie, odprowadza wszystkie podatki, sk?adki itp. a jak pracuje w nocy to te? mi p?aci dodatek i bym zapomnia? dostaje kas? na pranie umundurowania.

~Sabre 

Wysłany: 2008-02-08, 21:21   

No u mnie w sumie to samo. Do tego premia jak na obiekcie nie ma kradziezy itp. W innym wypadku premia idzie na latanie dziur w ochronie obiektu.

~BERDYSZ

Wysłany: 2008-02-08, 21:48   

Mnie te? m?cz? te bezsensowne potyczki ::19::
Tematem o ile dobrze kumam jest protest, pikieta a nie kto komu i kiedy jaki pomnik postawi... skupcie si? bo powinni?my zaj?? si? konkretami a nie przepychankami rodem ze "starszaków".
Szczerze, ale tak naprawd?... czy komu? z was tak naprawd? zale?y na poprawie sytuacji?
Siedzimy i biadolimy a jak tylko kto? co? konkretnego chce przekaza?, to albo zmiana tematu albo opluwanie si? nawzajem... chore.

~andyx 

Wysłany: 2008-02-08, 22:05   

Wodzu Berdysz zobacz jak to przepychanki si? zacze?y .

Sko?cz Andyx albo zaczn? ci?? ci posty.

~Nadszyszkownik 

Wysłany: 2008-02-08, 22:52   

Andyx, jak to dziwnym trafem przepychanki si? zaczynaj? jak si? pojawiasz?

Przy okazji ponawiam pytanie, czy okre?lenie cham z jednego z w?tków odnosi?o si? do mnie?

---------------------------------------------------
Mój blog

!Grzegorz Nowak
#redakcja

Wysłany: 2008-02-08, 23:10   

Kolego Andyx jestes typowym przyk?adem Polaka pyskacza , co ponarzeka , po marudzi ?e mu ?le, strzeli focha , obrazi si? na wszystkich itp. Na ochrona .pl szuka?e? wsz?dzie spisku , wszyscy wg Ciebie biednego Andyxa skazywali na ostracyzm. Po zalogowaniu si? na naszym forum prowadzisz gr?, która ma prowadzi? do nie wiadomo czego( zam?t , chaos , rewolucja ??) Chcesz zmieni? bran?e to zmie? i nie p?acz ?e ci ?le. Wnosz? ?e masz ju? s?uszny wiek a s?dz? ?e niejednego by? móg? si? nauczy? od m?odych ludzi. Nie narzekamy ?e nam ?le tylko pracujemy.Twój profil wypowiedzi tr?ca postaw? zwi?zkowca lub emerytowanego ?o?nierza.Typowa postawa roszczeniowa. M?odzi ludzie zrozumieli ?e aby co? osi?gn?? w ?yciu to osi?ga sie nie przez narzekanie i roszczenia tylko poprzez ci??k? prac?.

Prosz? o zmian? postawy w stosunku do innych forumowiczów.
Chcesz aby Ciebie szanowano szanuj innych.

** Dodano: 2008-02-08, 23:14 **
Nadszyszkownik napisał/a:
Nie wsz?dzie. S? tacy, co pisz?c plan zawieraj? tam zasady bezpiecznego wykonania patrolu. :mrgreen:
Bior?c pod uwage nie tylko produkcj?, ale te? i substancje i ?rodki, rodzaj produkcji itp.

Kolego Nadszyszku ko?cz planik bo czas si? ko?czy.

~Nadszyszkownik 

Wysłany: 2008-02-08, 23:16   

Grzegorz Nowak napisał/a:

Kolego Nadszyszku ko?cz planik bo czas si? ko?czy.

Ale to akurat nie twój. :mrgreen:
I mam jeszcze dwa tygodnie. Wi?c na Twój przeznaczam najbli?sze dni.

Mój blog

!Paweł O. 
#redakcja
PO

Wysłany: 2008-02-11, 09:56   

Kto? sie wybiera na manifestacje?

!rhino 
#redakcja

Wysłany: 2008-08-23, 22:13   

opanuj emocje kolego ochraniator i zastanów si? co,do kogo i po co piszesz . Wyszukaj w google trudne s?owo "kultura" , zmarszcz czo?o i poczytaj ze zrozumieniem ... mo?e si? uda ?

"El barco esta seguro en el puerto pero no fue creado para eso"

~Nadszyszkownik 

Wysłany: 2008-08-23, 23:25   

Rhino, on chyba mia? na my?li rzeczywistych uczestników. Na tyle na ile w Wawce robi?em przy zabezpieczeniu manifestacji - to ci?gle te same twarze. Nie wiem, czy akurat Paw?a - ale chyba panie mo?na babciami nazwa?.

Generalnie to chyba mo?na nazwa? nieetatowe pododdzia?y manifestuj?ce :mrgreen:

Twarze te same, czy to protestuj? górnicy, nauczyciele czy ochroniarze. :mrgreen:

Mój blog

#Gosia 
#moderacja

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 2008-08-24, 15:56   

Nadszyszkowniku, nie wa?ne co mia? na my?li. To jest forum publiczne i wymagana jest pewna kultura wypowiedzi a nie teksty rodem z klas nauczania pocz?tkowego. To co przystoi o?miolatkowi doros?ej osobie nie wypada.
Chyba ?e pan ochraniator jest kolejnym nudz?cym sie dzieciakiem, tak jak ~pawel-z1.

Odpowiedz do tematu