Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Lip 2006 Posty: 322 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-04-09, 08:33
i tak hiciorem s? og?oszenia z wyborczej:
"zatrudnie do konwoji - ch?tnie niepe?nosprawnego"
_________________ "Jedną z największych różnic między amatorem a profesionalistą jest to, że ten drugi potrafi iść do przodu" W. Somerset Maugham
"Nie muszą Cię lubić, mają szanować"
Jestem za normalnością w ochronie!
Sprawuje ochron? na kliku Obiektach w Warszawie.
Zleceniodawca p?aci Firmie Ochrony stawki
5,90 plus vat
7,60 plus vat
i wymaga profesjonalizmu.
Ja my?licie, jakie stawki sa dla pracownika ochrony i w jakim wieku s? pe?niacy s?uzby na Obiektach ?
Panie Grzegorzu,
rozmawia?em z Panem na temat pozyskania m?odych pracowników ochrony.
Od czasu tej rozmowy pozyska?em JEDNEGO - lat 19,
wiek pozosta?ych, nie pisze bo nikt nie da wiary.
W czasie rozmowy z Osob? odpowiedzialn? za stan ochrony Obiektu ...... , na jego sugestie , ?e marna stawka to "marny" pracownik ochrony - donió?? na mnie do mojego Dyrektora ds. Ochrony.
To w?a?ciciele Obiektów godz? si? na marn? ochrone Obiektu - daj?? takie stawki.
a tak przy okazji - moja pro?ba nadal aktualna
** Dodano: 2007-12-25, 20:33 **
Nie negujemy zatrudniania osób w wieku zaawansowanym, ale wizerunek bran?y przez to doznaje uszczerbku.
Panie Grzegorzu,
pytanie - oferta za 7,00 z? plus vat,
przebija to Firma Ochrony z bran?y za 6,90 z? plus vat.
Co rozumie Pan pod pojeciem bran?a ?
No tak pod nazw? bran?a to taki mój skrót my?lowy bylejako?ci. Lubie tak sobie ?adnie w s?owa ubra? niektóre sprawy. Przyzwolenie na bylejako?? jest ze strony Zleceniodawcy. Nikt nie pyta co dostan? tylko ile to kosztowa? b?dzie i dlaczego tak drogo.
HHHmm mys?a?em ?e czas stawek 6,90 min?? bezpowrotnie.
Jest jeszcze forma pozyskania Obiektu poprzez wygranie przetargu, np. na 2 lata.
Oferta z 2005 roku nie przystaje cenowo do 2007 roku.
Jednak kwota nie ulegnie zmianie - ustawa o zamówieniach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum